Imitacija kašmir rta modni trend

- Sep 11, 2017 -

RT ima dugu povijest, iz sui dinastije (581-618) s razvojem vrsta odjeće, to oko vrata u tjednu, nosio na ramenu. Od dinastije qing (1644-1911), šal je proširena na sve klase društva, pogotovo kad je došlo do braka, koja je postala nezamjenjiv odjeće za mlade žene. Kasnije, šal je nošen u dobi od godinu dana, ili kada je oženjen. Oblik šal je uglavnom "položen" i vrpcom. Cape se sastoji od dva sloja visi oblaka, od kojih svaki vezene uz cvijeće ili ptice, ili vezene priče. Dobro šal traje dugo vremena za izvesti, a svoju umješnost je za pohvalu.

"Zhen Huan Carica" ranije u Burberry2016 proljeće i ljeto na veliki show sa zastavicama šal modeliranja Pohvaljena moderan ličnosti kod kuće i u inozemstvu, ali je njezin šal je oduvijek bio dosta popularan kolokacija modni list je okusio, ne samo elegantan , također je vrlo povoljno i joker.

Govoreći o šal, najdragocjenije šal od kašmira, ali cijena šal od 100% čisti kašmir je skupo i većina ljudi radije odabrati imitacija kašmir šalovi. Materijal imitacija kašmir šal je brojnim, svila je izvukao vune RT je cijena cijena kraljice, hoće li kvaliteta ili cijena je vrhunski.


Relevantne industrije znanja

Srodni proizvodi

  • Pune boje šal za žene kao što su crveni šal, šal crni i Ljubičasti šal
  • Warm Knited šalovi, Velvet šal za zimu
  • Hig kvaliteta crne Vevet, Crveni Poncho odjeće za ljeto
  • Dugo pamuka ili svile pončo folijom
  • Mali slamnati šešir, sunce kape za djecu
  • Moda popularna PU remen, kožni remen za srednju