Šal je različit na različite načine

- Sep 11, 2017 -

Šal od vune trebalo bi da peru profesionalno neutralnim deterdžentom. Lako se nosi, ne previše teško za pranje, da ukloni nakit na ruke. Vreme ručnog pranja i dehidracije nije predugo, ne sušenje, samo prirodno sušenje vazduha. Šal od kašmira pogodan je za pranje ruku pomoću neutralnog deterdženta ili specijalnog deterdženta vune. Kada pereš, izbegavajte nokte, ukrase i druge oštre predmete za povlačenje, vreme dehidracije treba biti kratko, nakon pranja, staviti na ventiliranom mestu da se širi na suvo. Bilo je hladno, a šal postao neophodan za grejanje. Najbolje je oprati šal pre no što ga nosite. Različiti materijali imaju različite šalove i različite metode pranja.

Šamac za pamćenje se može oprati ručnom pranjem nakon što je namočen deterdžentom. Ako želite da je osušite, možete ostaviti torbu za pranje veša da se osuši u mašini za pranje veša.

Pleteni hemijski šal nije potreban namatiti pre pranja, nakon što se deterdžent razrijedi toplom vodom, direktnim pranjem, dehidratacijom, sušenjem vazduha.

Svileni maramice šljunka treba da biraju neutralnu svilenu deterdžentu za pranje ruku, ne mogu koristiti alkalni deterdžent, sapun ili prašak za pranje, nakon pranja, ne postoji sjaj, čak i boja fade. Dehidracija se lako uklanja, osuši na vazduhu, izbegava izlaganje.


Relevantne industrije znanja

Srodni proizvodi

  • Prilično pleteni šal, obični crni šal za zimu
  • Lijepo Vezenim vuna, Viskoza, kašmira, pamuka ispisa šal
  • Plaža Pink Ponchos za djevojku
  • Leopard ispis pončo, životinja ispis pončo, večer pončo prikriti
  • Crno-bijel nevidljiv vune pončo Cape
  • Novi dizajn, slame Fedora osjetio šešir, krava dječak šešir, osjetio šešir, slame Fedora za muške zimske kape