Savjeti za ljetni šal

- Sep 11, 2017 -

Postoje tisuće žena ukrasi i svileni šal je jedan od najznačajnijih. Čak i u "ljubav crvena ljubav naoružana" s, Neutralna siva, plava, zelena, čvrsto oko vrata svilene marame su također igrati ulogu joj "mei", koliko žene zarađuju manje auto-scrapping, mnogo sasvim i nježan. Uostalom, ovaj šal uređenja klasa je stvarno siromašnih i siromašnih za ovu generaciju starije od 30 godina, a za većinu žena, ona je stvarno postao je accessorize. Vanjsku trgovinu šal Proizvođači sada vas naučiti kako sačuvati svoje svilene marame.

Memorandum o održavanju svileni šal

1. svilenog šala može proizvesti nabrane oznaka, tako da je najbolji put to držati vješalice kada nije u upotrebi.

2. kada pohađaju banket i druge velike prigode, šal možete napraviti izgledaš više boja, ali ne morate prskati parfem ili med u prahu direktno na šal.

3. Svilena ručnik može izdržati trenje, kada se koristi, često vezati čvor u istom djelu, inače će izgubiti sjaj ili igrati loptom.

4. držati svilene ručnikom suho i izbjegavati direktan kontakt s protiv ugriza insekata. Žele baviti prljavštine ili spot na svilenim ručnik, Preporučujemo slanje renomirani profesionalni kemijsko čišćenje i upoznati situaciju detaljno (kako biljka prljavštine, biti zagađena vrijeme, da li su obradili itd.).

5. kada svileni šal bora, može se peglati i na obrnuti mat.

6. razlog svilene yellowing je prouzročio zbog svilene materijale, a nije posljedica nepravilno pranje metoda ili održavanja, ali uslijed ultraljubičastog ili sviću osvjetljenje za dugo vremena, Dakle, Sprečavanje metoda svilene žuti je daleko od svjetla.

7. svileno glatku teksturu, mekan, ali ranjiv na udicu prang nedostatke pojavila situacija, koristeći pozicionirani na dijelu polako ispravi, nakon biće u prvobitno stanje, završiti dizajn sa željezo.


Relevantne industrije znanja

Srodni proizvodi

  • Prilično pleteni šal, obični crni šal za zimu
  • Lijepo Vezenim vuna, Viskoza, kašmira, pamuka ispisa šal
  • Leopard ispis pončo, životinja ispis pončo, večer pončo prikriti
  • Fedora šešira za muškarce ili Mens širok obod šešira
  • Novi dizajn, slame Fedora osjetio šešir, krava dječak šešir, osjetio šešir, slame Fedora za muške zimske kape
  • Moda popularna PU remen, kožni remen za srednju