Kako kupiti svilene šalove

- Sep 11, 2017 -

Svilene marame, baš kao što to podrazumeva, su svilene svile, tussah svila, svilena tkanina, kasava kao sirovina za proizvodnju svile šal, retka moda, takođe su viši pokloni za porodicu i prijatelje.

Metoda procjene materijala svile šal

1 metod identifikacije

Kineske svile i satovi implementiraju TongYiPin sastavljenu od pet cifara, ova 5 cifara sa leve 1 cifre predstavlja teksturu tkanine, tkaninu kompletne prave svile (uključuju svilenu svilu, svilenu svilenu) za "1", tkanine od vlakana od vlakana za "2" tkanina je "3", tussah svilena tkanina kao "4", rayon tkanina kao "5". Prema shvatanju, uvezeni svileni saten koji se trenutno prodaje na tržištu nema čiste svilene tkanine, kao što su georgette, mekane gaze, zrno žitarica, ovo su hemijske vlakna, tako da uvozna svila i saten nemaju jedinstveni članak broj.

2 metod identifikacije cena

Cijena svile šal je oko dvostruko veća od hemijskih vlakana i svilenih satena. Sjaj, osećaj je metoda identifikacije: uzorak razdvojenog izgleda izgleda, performanse apsorpcije svetlosti u svilu, ne može sebi priuštiti da izgleda glatko ogledalo, tiho i ukusno postavljeno i neupadljivo, biserno svjetlo, osećaj je nežan i elegantan, svila je bliska imaju bore rukom, veću čistoću, dobar osjećaj svile sa većom gustinom; Iako je svileni materijal uklonjen i rukovan, ima mekan osećaj, ali je taman i nema bisernog sjaja. Hemijska vlakna krpica svetle, blistave, osećaju se teže. Svileni proizvod blago ogreba osećaj, dva sloja trenja tkanine će proizvesti zvuk "svile Ming", a ostale tkanine sirovine nemaju.

3 metod sagorevanja

Dio prediva je spaljen, svila nije vidljiva vatra, miris sagorevanja kose, svilenkasto siva u crnim česticama, može se ručno rukom; Lažna svila ispunjava vatru i ima plastični miris. Na ivici vatre ostaviće se tvrdi lepak. Stepen skupljanja čiste svile je visok, kupiti gotove proizvode da biraju veće od stvarne potražnje. Specifikacija je odgovarajuća. Međutim, ako izaberete čistu svilenu visokog kvaliteta, bolje je da se osuši.


Povezane vijesti

Srodni proizvodi

  • Fashion folija tisak marame za proljeće i ljeto
  • Warm Knited šalovi, Velvet šal za zimu
  • Slam Cowboy Hatsor Floppy Slam Sun kapa ili Faffia Slam šešir za žene
  • Ženske Panama slame kape sa ravnim obod slame, kul širok obod šešira.
  • Mali slamnati šešir, sunce kape za djecu
  • Moda popularna PU remen, kožni remen za srednju