Kako oprati Velvet šal

- Sep 11, 2017 -

Marame su različitih stilova i različitih uloga u svakodnevnom životu. Zimi, šal se obično koristi da grije, a također služi kao ukras. U ostalim godišnjim dobima, to je vidljivo i drugačije pokazati jedinstveni šarm pojedinca.

Postoje razne materijale iz šal, kao što su svila, vuna, baršun i tako dalje. Sada velveteen šal je postao sve popularniji šal, ali znate jednostavan ali važno pitanje? Ovo je pranje metoda velveteen šal. Ovdje, te saznali kako oprati velveteen šal.

Znate, ako četka robu nije pravilno oprati, odjeća su lako deformirati, smanjiti tanjur, izgubiti elastičnost i više su srušiti resice, utječu na mekan i paperjast. Ako flannelette šal je prljava, možete prvo potopiti u hladnu vodu, i onda u toplu vodu, dodajte deterdžent mijesiti nježno operite, glas opet u istoj temperaturi čistu vodu za oprati nekoliko puta, konačno staviti malo octa u hladnu vodu, potopiti 1 minutu ili tako , uzeo rukom sa suhu kantu od suhe ili korištenje ruku lagano okretati suha, suha u sjeni. Nakon sušenja, četkom lagano sa mekanom četkom. Na taj način, velveteen velveteen je pahuljasto i pahuljasto i sjaj ne smanjuje.

Kad pranje istovremeno posebnu pozornost obratite malo, treba vodu da rezanje stvar KORISTI previsoka temperatura, inače lako je šal ukruti.


Povezane vijesti

Srodni proizvodi

  • Muški čvrsti crni šal, šarf crne čipke, šal marame od kamila ili šal za zebra za ženu
  • Lijepo Vezenim vuna, Viskoza, kašmira, pamuka ispisa šal
  • Plaža Pink Ponchos za djevojku
  • Leopard ispis pončo, životinja ispis pončo, večer pončo prikriti
  • Popularne papir slame zapadne Slamnate šešire za Sprint i ljeto
  • Mali slamnati šešir, sunce kape za djecu