Kakav vid šal je svileni šal

- Sep 11, 2017 -

Svila se zove "fibre queen", sa svojim jedinstvenim šarmom od strane drevnih ljudi svih uzrasta. Svila, proteinsko vlakno, svileni fibroin sadrži 18 vrsta korisnih amino kiselina, može pomoći koži da održi površinu metabolizma lipidne membrane, može zadržati kožu vlažnom i glatkom. Šiljak šal se odnosi na svilu kao preradu sirovina i proizvodnju šalova. Danas svilene marame nisu samo dragoceni i izuzetni ukrasi, već su predstavljeni dragoceni pokloni prijatelja i porodice. Naravno, svilene marame su tanke i lepe, žene mogu nositi da povećaju beskonačni šarm.


Mnogi prijatelji ne mogu reći svileni materijal šal i karakteristike problema. Svila Mulberry šifon je takođe svila? Svila je samo kolektivno. Prema performansama i procesu rada različite su i podijeljene u više vrsta. Svaki od njih ima drugačiji karakter, bilo da je glatko ili vertikalno, a tkanina može biti malo drugačija, ali se ne podržava karakteristike elegantnog svjetla šal. Prema potrebama odgovarajućeg svilenog šalma, ne treba se zaplitati u koju vrstu bolje svilenih šalova.

Tanak svileni šal, tanki svileni šal može vam dati neverovatno ljeto. Bez obzira da li je elegantan, štampan ili umetnički asortiman dječjeg šal, sve dok ga uhvatite, i odmah postane najatraktivnija elegantna žena. Ne želite običnog, vole ovu teksturu i tanke, može lako osvežiti sa modnim stepenicama svilenih marama, ne samo da se svakodnevno može koristiti, potrebno je slikati odmor.


Povezane vijesti

Srodni proizvodi

  • Pune boje šal za žene kao što su crveni šal, šal crni i Ljubičasti šal
  • Prilično trg svilene marame, ispisa šal voćni, Cvjetni Print marama
  • Prilično pleteni šal, obični crni šal za zimu
  • Prilično crno-bijel zimske marame za djecu
  • Hig kvaliteta crne Vevet, Crveni Poncho odjeće za ljeto
  • Mali slamnati šešir, sunce kape za djecu