Zašto su kašmir šalovima tako skupo

- Sep 11, 2017 -

Kada je riječ o kašmir šalovima, većina potrošača, gotovo neba visoke kašmir maramom ga čini teško za njih da shvate zašto je tako skupo šal. Danas, da vidimo zašto je tako plemenito šal od kašmira.

Šal od kašmira je skupo i dragocjeno. Kašmir marame su rijetke, Računovodstvo za samo 0,2% svjetskih ukupno životinjskih vlakana. Kašmir se razlikuje od vune koja je Obrijala od ovaca. Ovčji kose mogu biti izrađene u dvanaest vunene šalove. U kašmir se uzgaja u vanjski sloj koze, tankim slojem fino runo koje je skriveno u korijenu jarećom bradicom. Je hladno zimi i hladna zimi. To će otpasti nakon tople proljetne i prirodno prilagode klimu. U kašmir mora biti počešljana iz koze, i pet koza kosa može biti donesena u šal od kašmira.

Šal od kašmira je skupo, skupo je. Kašmir maramom kvalitete izvanredna, stil je jedinstven, to je rijetko da imaju savršen ukras. Šal od kašmira je kao tsundere graška princeza, čišćenja, peglanja, potrebe skladištenja delikatna, malo nehotice, to je lako za princezu da nestane. Čisti kašmir maramom je mekan i udoban i svjetlost i svjetlost da grije. To je rijetka i dragocjena u svojem vlastitom pravu, uz strogu i visoku cijenu. To je garancija poseban doživljaj i visoke kvalitete.


Povezane vijesti

Srodni proizvodi

  • Fashion folija tisak marame za proljeće i ljeto
  • Prilično trg svilene marame, ispisa šal voćni, Cvjetni Print marama
  • Warm Knited šalovi, Velvet šal za zimu
  • Crno-bijel nevidljiv vune pončo Cape
  • Modni pončo od crne čipke, Camel boji ili Zebra Print Poncho
  • Slam Cowboy Hatsor Floppy Slam Sun kapa ili Faffia Slam šešir za žene