Oči Štampa Pončo, ljeto Pončo, tanak Pončo

Slatke oči štampaju ljeto poncho s crnim graničnim suncem

Pošaljite upit

Detalji o proizvodu

Slatke oči štampaju ljeto poncho s crnim graničnim suncem

1.Materijal: 100% viskoza

2. Veličina: 100 * 185 cm

3.MOQ: 1000pcs / boja

4. Težina: 160g

5.OEM prihvatljiv


FAQ

1. Mogu li staviti svoju etiketu i logo na proizvode?
Naravno da možete! Možda imate dve opcije:
1) Pošaljite nam svoj dizajn etiketa i Breeze Fashion ih čini za vas.
2) Pošaljite nam vaše gotove etikete i Breeze Fashion ih stavite na odeću (besplatno).

2. Na koje tekstile / tkanine možete raditi?

Breeze Fashion je dobar u izradi svih vrsta modnih dodataka, naročito dobrih šalova, šešira. Profesionalni tehnički i dizajnerski tim Breeze-a i 10+ godina povezanih iskustava omogućavaju Breezeu da radi sa većinom vrsta materijala (viskoza, voile, poliester, akril, pamuk, svila, kašmira, angora itd.), Pa je to vaš izbor, a Breeze može savjetovati ako želiš. I Breeze Fashion takođe može pružiti usluge boje i štampe.


O nama

Breeze Fashion Co., Ltd, osnovana 2008. godine , nalazi se u provinciji Jiangsu u Suzhou, Kina. Naša kompanija se specijalizovala za sve vrste modnih modnih šal, koristeći voile, viskozu, šifon, akril, pamuk, vunu i mnoge druge materijale. Sa velikim naporima kroz godine, postali smo odličan dobavljač za razne proizvodne linije šal.
Mi smo u Breeze Fashion Co., Ltd nedavno proširili naše poslovanje širom svijeta, pružajući usluge Americi, Evropi, Australiji, Japanu i još mnogo toga. Kao dobavljač ZARA, ESPRIT, TOPSHOP i GAP, imamo moćne mogućnosti dizajna i proizvodnje. Naš tim tehničara i visoko iskusnih dizajnera razvijaju povećane strategije proizvodnje i upravljanja, a našim klijentima pružaju višestruke dizajne i razne uzorke kako bi osigurali zadovoljstvo. Imamo striktan sistemski QC tim i savršen mehanizam upravljanja, tako da možemo osigurati kvalitet proizvoda i blagovremenu isporuku.

Za više informacija o našim proizvodima, molimo kontaktirajte nas direktno. Mi toplo cenimo vaše detaljne upite i radujemo se radu sa vama u bliskoj budućnosti.

1_ 副本 .jpg


Hot Tags: oči poncho, letnji pončo, tanki pončo, dobavljači, proizvođači, tvornice, veleprodaja
Srodni proizvodi

Upit

  • * Vaše ime:
  • * E-mail:
  • Sadržaj: