Tight Viscose Flower Print Long Poncho With Sleeve Summer Kimono

Tight viscose multi colour cvet štampa dugačak pončo sa rukavom

Pošaljite upit

Detalji o proizvodu

Tight viscose multi colour cvet štampa dugačak pončo sa rukavom

1.Materijal: 100% viskoza

2. Veličina: 70 * 250 cm

3.MOQ: 1000pcs / boja

4. Težina: 200g

5.OEM prihvatljiv

6.Lead time: 60 dana


O nama

Imamo sopstvenu tvornicu koja je dobra kod svih vrsta šalova, možemo uraditi pređe umiranje, tkanje, štampanje, sečenje, šivanje i pakovanje sve u fabrici, tako da možemo kvalitetno kontrolirati i izvijestiti datum, a također možemo nizak niz cena.
Naš profesionalni dizajner će učiniti kupovinu na inostranstvu svakih 4 meseca, što nam može pomoći da se zadržimo na svim trendovima brenda, naš sopstveni tim takođe obilazi fabrike kako bi sakupio što više novih stilova koliko i svaki mesec, oba ova mogu pomoći našim kolekcije za kolekciju drže najnovije i modne stilove.

FAQ

1.Kako naručim i šta se dalje dešava? Da li prihvatate OEM?
Pošalji e-poštu Breeze-u ili ostavite poruku na Breeze sajtu o vašim zahtevima i Breeze Fashion vam može pomoći da završite bilo koji zadatak kupovine modnih dodataka.

Da, dobrodošli bilo koji od vaših OEM ili ODM naloga.

2. Da li treba da dođem u vašu fabriku da naručim?
Dobrodošli u našu kancelariju i fabriku! Ali ako je ovo van vašeg budžeta, ne brinite, Breeze Fashion može učiniti sve putem e-pošte, telefona i pošte.


Hot Tags: Tight Viscose Flower Print Long Poncho With Sleeve Summer Kimono, dobavljači, proizvođači, tvornice, veleprodaja
Srodni proizvodi

Upit

  • * Vaše ime:
  • * E-mail:
  • Sadržaj: